Je hormoonhuishouding verandert compleet als je in de overgang raakt en het kan dus zo zijn dat je meer kilo’s opslaat ondanks dat je sport en gezond eet. Dit komt omdat je metabolisme wordt beïnvloed. Tijdens de overgang maakt het lichaam minder oestrogeen aan. Hierdoor verbrandt lichaamsvet minder effectief dan voorheen. Ook de gewichtsverdeling verandert; lichaamsvet van de benen en billen verplaatst zich naar de buik.

Gewichtstoename heeft nadelige gevolgen voor de algehele gezondheid, en deze extra kilo’s kunnen andere overgangsklachten verergeren.

Voedingsplan op maat

Het Metabolic Balance stofwisselingsprogramma is een voedingsplan op maat en zorgt ervoor dat je stofwisseling weer in balans wordt gebracht. Dat is de oplossing voor je hormonale klachten en gewenste gewichtsvermindering.

Het programma bestaat uit een voor jouw op maat gemaakt voedingsschema en voedingsmiddelenlijst dat wordt opgesteld aan de hand van je bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Het schema bevat de juiste hoeveelheden en in de lijst staan alle voedingsmiddelen die bij jouw stofwisseling passen. Je zult geen hongergevoel hebben want de voeding geeft veel verzadiging en rust van binnen na elke maaltijd.

Met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance kun je gezond afslanken, je hormoonbalans herstellen en je krijgt veel meer energie.

Wil je ook zo graag van die overtollige kilo's af?